Beton cire gebruiken na het verven

Beton cire aanbrengen op tegels zie je nu steeds vaker. Beton cire aanbrengen op tegels is heel goed alleen te doen. Steeds meer mensen gaan dit gebruiken. Je kunt kiezen voor veel verschillende tegels voordat je het beton cire aan gaat brengen. Je kunt dan kiezen welke tegels het beste bij jouw en je woning passen. Je kunt ook nadenken over het verven van je badkamer. Deze tips worden verder hieronder uitgelegd. Het is fijn om hiervan inspiratie te krijgen. Zo kun je de badkamer heel mooi maken.

Tegels

Als je dan eindelijk je badkamer gaat verbouwen is het ook een idee om nieuwe tegels aan te leggen in je badkamer. Je kunt zo de badkamer van je dromen krijgen. Je kunt kiezen voor aardse tegels met aardse tinten. Dat kan ook passen bij de badkamer. Het is fijn als de tegels bij elkaar passen. Je kan voor wat koelere kleuren kiezen. Vaak past dat beter dan warme kleuren zoals oranje of rood. Het is fijn als de combinatie van kleuren goed bij elkaar past. Als de tegels te opvallend zijn past dat ook niet goed bij het beton cire. Beton cire is meestal grijs, crème achtig of wit. Je kunt ook kiezen voor tegels met mooie patronen.

Verven in de badkamer

Het is leuk als je klaar bent met het leggen van de tegels en het afwerken van de beton cire, je nadenkt over verven in de badkamer. Je kunt het mooi wit of grijs verven. Je kunt ook patronen gebruiken die erbij passen. Het is mooi om rustige patronen te gebruiken zoals de zee of water. Anders wordt het vaak te onrustig en dan is beter om niet te hebben in de badkamer. Het moet juist een rustige sfeer creëren. Je kunt ook kiezen voor behang in plaats van dat je het gaat verven. Het is maar net waar je zin in hebt.