BHV cursus

BHV cursus volgen

Als je een bedrijf hebt ben je wettelijk verplicht iemand in dienst te hebben die een BHV cursus heeft gedaan. Mochten zich ongelukken voordoen op de werkvloer dan is de bhv’er de aangewezen persoon om te helpen en iedereen in veiligheid te brengen.

Wat doet een bhv’er?

Hoeveel mensen met BHV op zak er op de werkvloer zijn kan verschillen per bedrijf. Niet ieder bedrijf werkt op dezelfde manier en soms is er gewoon meer of net even wat minder behoefte aan bhv’ers. Als er nog niemand is die de benodigde papieren heeft kun je ervoor kiezen je personeel een training BHV te laten volgen bij G4S. De training is met name gericht op levensreddende handelingen, brandbestrijding, alarmeren, ontruimen en communicatie. Als er op een bedrijf met speciale stoffen gewerkt wordt of andere zaken die afwijken van de standaard dan kan daar in een training extra aandacht aan besteed worden zodat de deelnemer er baat bij heeft in de beroepspraktijk.

Verschillende trainingen mogelijk

Er zijn diverse BHV trainingen mogelijk bij G4S. Zo kun je kiezen voor een Basistraining maar als je reeds mensen in dienst hebt die een BHV certificaat op zak hebben kunnen ze ook een herhalingscursus volgen. Over alle trainingen kun je informatie vinden op de website van het bedrijf maar je kunt ook contact opnemen als je meer informatie wilt hebben.

Eerst informatie inwinnen Contact opnemen doe je via de mail, telefoon of het contactformulier. Als je zeker wilt weten of een van de cursussen geschikt is voor jouw werknemers en bedrijf is het altijd zinvol eerst te informeren wat er allemaal mogelijk is.