Brievenbusdoosjes voor een betrouwbare en goedkope verzending

In veel gevallen worden kleine producten nog steeds verzonden via de pakketpost. De kosten hiervoor zijn relatief hoog en bovendien is het vaak een vrij onhandige manier van verzenden. Brievenbusdoosjes geven in dit geval een perfecte uitkomst. De naam geeft eigenlijk al aan waar het om gaat: een verpakking die zonder problemen door de brievenbus van de ontvanger heen past. Dit brengt uiteraard een aantal voordelen met zich mee.

De voordelen van deze soort verzending

Er is een duidelijk verschil aanwezig in de kosten voor het verzenden van pakketten of enveloppen met verschillende afmetingen of gewichten. Postbedrijven hanteren nu eenmaal een hogere prijs voor zware pakketten, dan dat ze hanteren voor briefpost. Brievenbusdoosjes valt net tussen beiden in. Hierdoor heb je als verzender te maken met lagere kosten dan bij de pakketpost. Ideaal voor bijvoorbeeld webshop-eigenaren die de verzendkosten het liefste zo laag mogelijk houden.

Brievenbusdoosjes bij Deverpakkingswebwinkel.nl

Daarnaast is brievenbuspost iets betrouwbaarder. De ontvanger hoeft immers niet aanwezig te zijn op het moment van bezorging. Brievenbuspakketjes hoeven hierdoor niet bij de buren afgeleverd te worden of worden opgehaald bij een ophaalpunt in de buurt. De pakketjes zijn speciaal gemaakt voor brievenbussen en kunnen hierdoor altijd direct worden bezorgd door het postbedrijf. Zelfs als er op het moment van bezorgen niemand aanwezig is. Een stuk meer zekerheid voor zowel de verzender als ontvanger: de pakketjes komen niet langer meer in handen van derden.

Bij ons kunt u terecht voor allerlei soorten brievenbusdoosjes. Denk hierbij aan doosjes met een zijsluiting, bovensluiting of een plakstrip. Bovendien is het ook mogelijk om de doosjes te laten bedrukken, bijvoorbeeld als u pakketten verstuurd via een webshop. Op een veilige, goedkope en professionele manier verzenden dus!