BTO laptop op de markt

BTO lijkt vaak weer met nieuwe laptops te komen. Omdat ik mijn energie graag in computers steek, houd ik de website nauw in de gaten. Ik stel zelf altijd mijn computer samen, met de juiste geheugenkaarten, videokaarten, SSD’s en ga zo maar door. Wat ik zo fijn vind aan deze laptops; je hebt de mogelijkheid om de processor als dubbele kern te gaan zien, met maar liefst acht kernen. Zo heb je een enorme winst op snelheid. Ik merk dit in mijn werk meteen. Ik werk als freelance editor, en moet vaak grote bestanden omzetten tot een mooie film of video. Dit moet snel gebeuren, we leven nou eenmaal in een snel tijdperk en een film van drie weken draaien heeft meestal twee maanden edit periode. Wanneer er slechte software is, of een slechte computer, kan dit meestal verlengt worden met twee extra maanden, wat alleen maar gaat om renderen en wachten. Wachten, wachten, wachten, het lijkt alsof dit in het creatieve vak onontkoombaar is. Maar werkelijk, met de juiste apparatuur kan je het dubbel zo snel inhalen. Zo onderscheid ik mij ook van andere freelancers, naar eigen zeggen, omdat ik snel en nauwkeurig werk. Het is even investeren, in een BTO laptop, maar dan heb je zeker ook wat. Ik heb de investering er binnen drie maanden er al uit gehaald, kun je nagaan! Ik raad iedereen aan om de Quad Core i7 te proberen!