De boekhouder amsterdam levert geweldig werk

De boekhouder amsterdam levert geweldig werk

Al mijn lof gaat uit naar de boekhouder amsterdam bij ons in de buurt hij levert voor onze hele familie zo’n ontzettend geweldig werk! Ik kom uit een gezin van zes kinderen waar mijn vader de kostwinner was, hij had een goede baan waardoor mijn moeder niet heel veel hoefde te werken om ons goed te kunnen onderhouden. Totdat mijn vader plotseling een hartaanval kreeg op zijn werk en hij het niet overleefde. Mijn moeder was helemaal alleen met zes kinderen, zij zou de kostwinner van het gezin nu worden. Aangezien mijn moeder niet veel gewerkt had en ook niet echt een goede opleiding had gedaan was het moeilijk voor haar om een baan te vinden. Uiteindelijk kon ze vijf dagen per week schoonmaken bij verschillende mensen. Ze werkte zich drie keer in de rondte en nog verdiende ze niet genoeg om ons te onderhouden. We kwamen in de diepe financiële schulden waar het moeilijk was om nog uit te komen, totdat de boekhouder amsterdam zich aanbood om ons te komen helpen met onze zaken en alles langzamerhand af te lossen. Het heeft 5 jaar geduurd voordat alle schulden waren afbetaald maar het is nu helemaal klaar. Zonder de boekhouder amsterdam hadden we dit nooit gered, hij heeft ons gezin gered van de financiële ondergang. Wie weet wat er was gebeurd als hij er niet was geweest, daar wil ik liever niet aan denken.