De meest toegankelijke locker

locker 3

Een Locker met cijferslot is waarschijnlijk de meest toegankelijke locker voor alle leeftijden. Met deze locker hoef je alleen maar een code te verzinnen om de locker te gebruiken. DIt is zeker voor oudere mensen een betere optie dan een locker die met een app werkt. Veel ouderen hebben namelijk geen smartphone waardoor ze die locker niet kunnen gebruiken. Dat is natuurlijk niet fijn voor hun want zij willen ook gebruik kunnen maken van een locker. Met een cijferslot locker is er geen moeilijk interface, gewoon ouderwetse knoppen die voor iedereen makkelijk leesbaar en bruikbaar zijn. Een cijferslot locker is dus voor iedereen bruikbaar!

Een locker met gepersonaliseerde wanden

Als bedrijf wil je natuurlijk dat je gebouw er zo gepersonaliseerd mogelijk uitziet. Dit geeft een duidelijk beeld van het bedrijf. Wist je dat je ook de Locker met cijferslot ook gepersonaliseerd kan worden. Je kunt de wanden namelijk een eigen kleurtje geven, je kunt de lockers dus helemaal in de kleuren van jouw bedrijf doen. Dit geeft de gebruikers van de lockers een extra reminder aan je bedrijf, dit kan natuurlijk leiden tot een betere bedrijfsnaam. Lockers komen in allerlei soorten en maten en zijn een mooie manier om je bedrijf een extra gepersonaliseerd tintje te geven.

Locker bij de fitness

Als je naar de fitness gaat dan zie je altijd lockers om je spullen in op te bergen. Zeker als sportschool is het belangrijk om lockers aan te bieden. Mensen komen vaak in hun normale kleding de de fitness en moeten die kleding wel ergens kwijt zonder dat het gestolen kan worden. Lockers bieden een veilige plek aan waar je bijvoorbeeld je sleutels, kleding en tas in kwijt kan. Zo hoef jij alleen maar de nodige spullen mee te nemen naar de fitness zaal. Het is natuurlijk een stuk fijner om zo weinig mogelijk mee te nemen als je gaat sporten. Laat je telefoon lekker in de locker, zo zul je ook beter concentreren op het sporten.