Dymo etiketten

dymo etiketten

4 grote voordelen van Dymo etiketten en printers

Wanneer je aan het hoofd staat van een organisatie die actief is in de logistieke sector, dan heb je dagelijks te maken met tal van verantwoordelijkheden. Om de kans op fouten in het transport zo klein mogelijk te maken is het essentieel dat je producten op een onberispelijke wijze van de juiste informatie voorziet. Dit kan bij uitstek met Dymo etiketten. Dit zijn etiketten (ook wel labels genoemd) die je via een printer van hetzelfde merk (Dymo) kunt voorzien van de correcte informatie. Lees hieronder waarom nu juist Dymo etiketten hier zo geschikt voor zijn.

Geen inkt en toner

Uniek aan een aantal van de printers van Dymo is dat deze geen inkt nodig hebben. Een Dymo functioneert namelijk op basis van thermische druk. Dit aspect is ten eerste gunstig voor het milieu, want er hoeft nergens nieuwe inkt vandaan gehaald te worden. Bovendien hoef je bij een Dymo nooit een inktpatroon te vervangen en is er hier ook geen sprake van een toner. Dit verkleint het aantal vertragingen in het printen aanzienlijk.

Hoge afdruksnelheid

In vergelijking met de meeste andere printers van etiketten is een Dymo in staat razendsnel etiketten te printen. Dit uiteraard als gevolg van het feit dat hier sprake is van thermische druk.

Veel labeluitvoeringen

Dymo heeft in het assortiment een groot aantal verschillende printers en etiketten. Dus of je nu op zoek bent naar labels van een grote of bescheiden omvang, je vindt ze bij Dymo vermoedelijk altijd.

dymo etiketten

Acceptatie door vele transporteurs

Voordat je voor een bepaald type etiket gaat kiezen is het zinvol om je eerst af te vragen of transportbedrijven en andere belangrijke zakenpartners dit etiket wel erkennen en accepteren. Bij Dymo hoef je je daar evenwel geen zorgen om te maken. Dymo wordt namelijk door nagenoeg elke organisatie geaccepteerd.