Effectieve manieren om vanuit huis te werken

workstation PC

Als u door uw baan afgelegen raakt, zullen deze tips u helpen productief en gezond te blijven. Met hulp van de thuiswerkwinkel kunt u thuiswerken makkelijker maken, u kunt naar de website gaan thuiswerkwinkel.nl/ voor meer informatie. Anders heeft u ook nog wat aan deze tips!

Blijf bij uw routine

Alleen omdat u niet pendelt en naar kantoor gaat, betekent niet dat u uw voorbereidingen op doordeweekse ochtend moet overslaan. Word wakker op uw normale tijd, neem een ​​douche en trek echte kleding aan (geen pyjama!). Het klinkt misschien triviaal, maar dit helpt u mentaal voor te bereiden op de komende dag en in de ‘ik ga naar mijn werk’-mentaliteit te komen. Het is ook handig om een ​​vast schema aan te houden. Als u normaal negen tot vijf uur werkt, blijf dat dan thuis doen. Het is gemakkelijk om de tijd uit het oog te verliezen en als u niet kunt vasthouden aan een typische balans tussen werk en privé, kunt u gemakkelijk een burn-out krijgen.

engineering vacatures Vlaardingen

Creëer een werkruimte

Hoewel het verleidelijk is om in bed te blijven of naar u bank te gaan, zijn degenen die met succes vanuit huis werken het erover eens dat u het beste een station kunt opzetten. Als u geen bureau hebt, gebruik dan u eettafel. Dit geeft u niet alleen het gevoel dat u op “kantoor” bent, het helpt u ook om een ​​goede houding aan te houden, afleiding te vermijden en u werk aan het eind van de dag achter u te laten.

Haal wat frisse lucht

Aangezien experts adviseren om het contact met mensen die mogelijk ziek zijn te beperken en veel bedrijven werknemers aansporen om thuis te blijven, zult u waarschijnlijk veel tijd binnenshuis doorbrengen. Open uw ramen om zoveel mogelijk natuurlijk daglicht en frisse lucht binnen te laten, en maak korte wandelingen als u in een onbewoond gebied woont – en zorg ervoor dat u uw handen wast zodra u thuiskomt.