Euro manchetten & Compensatoren een uitkomst

Euro manchetten & Compensatoren

Wat was iedereen blij toen onze baas de hulp van het bedrijf van EuroEuro manchetten & Compensatoren manchetten & Compensatoren had ingeschakeld. Dit bedrijf maakt flexibele verbindingen, deze worden tussen bewegende installatiedelen gebruikt. Door het gebruik hiervan voorkom je geluidsoverlast of trillingen. Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het is om in een zeer rumoerige omgeving te moeten werken. Het is bij ons dan ook verplicht om met gehoorbeschermers op de werkvloer te zijn. Draag je deze niet, dan riskeer je om ontslagen te worden. Echter heeft deze bescherming ook een nadeel. Daar ben ik laatst achter gekomen. De machines die wij in gebruik hebben maken vele herrie en trillen enorm. Hierdoor had ik niet in de gaten dat er een slang van een machine was afgegaan. Hierdoor stroomde er vloeistof over de grond. Pas toen er iemand over uit gleed hadden wij dit in de gaten. 

Geweldig bedrijf: Euro manchetten & Compensatoren

Euro manchetten & CompensatorenGelukkig was de persoon die gevallen was niet ernstig gewond. Maar wij hebben wel twee dagen stil gelegen om de ruimte schoon te moeten maken. Hadden deze machines niet zo staan trillen, dan was dit zeker niet gebeurd. Daarom is het bedrijf Euro manchetten & Compensatoren erbij gehaald. Zij hebben gekeken wat er aan dit probleem gedaan kan worden. Wij kregen het advies om hier flexibele verbindingen tussen te zetten. deze vangen de trillingen op. Tevens zorgen passende manchetten ervoor dat deze slangen op de machines aangesloten kunnen worden. Behalve de trillingen zal de herrie op de werkvloer ook een stuk minder zijn. 

Inderdaad is het nu een stuk rustiger op onze werkvloer. De machines doen hun best weer en maken bijna geen geluid meer. Nu kunnen wij ook zonder gehoorbeschermers werken en dat is een stuk fijner. Zo hoor je alle geluiden om je heen beter en bij problemen kan je meteen ingrijpen.