Excel training bij AVK!

Welkom op mijn blog! Heel leuk dat jullie hier weer een kijkje komen nemen. Het onderwerp van vandaag is Excel training. Ik als ondernemer doe er alles aan om van mijn bedrijf een groot succes te maken. Ik doe veel aan marketing en ik ben ook actief op social media! Ik heb hiervoor natuurlijk uitgebreide kennis voor nodig van bepaalde software’s. Een belangrijke software in mijn bedrijf is excel, deze software word heel veel gebruikt voor de marketing.  Mijn en personeel en ik moeten hier dus ook een brede kennis in hebben. Ik vond dat ik een brede kennis had in excel, totdat een goede vriend van mij langskwam op kantoor. Ik was aan het werk met een marketing reclame en werkte dit uit via excel. Mijn beste vriend zag dit en wees mij op bepaalde manieren, waarop ik veel snel kon werken met excel. Ik schrok hier heel erg van en ik vroeg aan hem: Hoe weet jij dit allemaal? Als antwoord kreeg ik dat hij een excel training had gevold bij AVK. Zodoende besloot ik om op het internet een kijkje te nemen op de site van dit bedrijf. Mij leek het leek om deze training te gaan volgen met mij personeel, aangezien er veel werk in mijn bedrijf word gedaan met excel.

Het was leuk en leerzaam!

De training was echt heel leuk en leerzaam! Mijn personeel en ik heb heel veel leuke nieuwe maniertjes te weet gekregen over excel. Wij kunnen nu veel beter functioneren met deze software! Hier ben ik heel erg blij aangezien wij veel werken met dit progamma. Er wordt nu sneller en beter gewerkt met deze software, dit merk ik dan ook echt aan mijn omzet. Ik heb dit grotendeels te danken aan AVK en ik ben ze hier dan ook heel erg dankbaar voor!