Wij hebben Financial Lease ingeschakeld!

Online leasen

Financial Lease heeft mij erg goed geholpen. Nadat ik voor mijzelf was begonnen, merkte ik al vrij snel dat een auto noodzakelijk was. Hierdoor heb ik een kleine auto gekocht zodat ik het werk goed kan uitvoeren. Deze auto heeft alleen helaas niet lang bij ons kunnen zijn. De motor had het begeven waardoor ik weer op het internet kon gaan zoeken naar een andere bedrijfswagen. Alleen als je net voor jezelf bent begonnen, dan is er nog niet zoveel budget. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om tijdelijk een auto te gaan huren. Zo kon ik het werk alsnog uitvoeren en zodra er voldoende budget is, dan ga ik kijken naar een andere auto.Financial Lease

Financial Lease pakte het direct op!

Uiteindelijk ben ik op het internet gaan zoeken naar een wat goedkopere auto. Op de een of andere manier kwam ik terecht op de website van Financial Lease. Nooit verwacht, maar dit bedrijf heeft mijn interesse gewekt! Zodoende ben ik op de website van dit bedrijf mijzelf gaan inlezen. Op gegeven moment zag ik een calculator waar je de gevraagde gegevens in moet vullen. Als dit allemaal goedgekeurd wordt, dan kan je gewoon een voertuig gaan leasen!

leasen bij dit bedrijf

Perfecte service heb ik mogen ervaren

Zelf heb ik mijn gegevens ingevuld en opgestuurd. Hierop volgend kreeg ik vrijwel direct een bericht terug met de goedkeuring dat ik mag gaan leasen! Nooit verwacht dat dit mogelijk is, maar ik kan je wel vertellen dat ik er meteen gebruik van hebt gemaakt. Diezelfde week kon ik mijn voertuig aangeven die ik wilde en vervolgens werden de formulieren opgemaakt. Zo ben ik afgelopen week mijn bedrijfswagen op gaan halen en ik voelde mij echt onwijs goed geholpen. Dit bedrijf zorgt er maar al te goed voor dat het leasen erg eenvoudig verlopen kan. Super service wat voor een ieder perfect is!