Geef jouw klanten een aandenken mee: laat tassen bedrukken bij Maxtassen.nl

Een bedrukte tas met logo is één van de eenvoudigste en goedkoopste
manieren om reclame te maken voor jouw bedrijf. Heeft jouw klant bijvoorbeeld iets gekocht in je winkel of is jouw klant langs gekomen op kantoor voor een afspraak, dan is het namelijk gemakkelijk om je klant een bedrukte tas met logo mee te geven. In een winkel geef je deze tas aan klanten die iets gekocht hebben zodat zij hun aankopen gemakkelijk mee kunnen nemen, maar ook op kantoor is het gemakkelijk om je klant een tas mee te geven. Heeft je klant bijvoorbeeld veel losse papieren, dan bied je attent een bedrukte tas met jouw logo aan om deze papieren in te doen. Gemakkelijk voor de klant, reclame voor jou!

Een bedrukte tas verspreidt zich snel en heeft een lange levensduur

Het grote voordeel van een bedrukte tas met logo, is het feit dat deze tassen vaak de gehele stad door gaan. Stel: jouw klant is een dagje aan het winkelen en loopt de hele dag met jouw tas door de stad. Andere mensen zien deze tas ook en worden aan jouw winkel herinnerd. Dit levert nieuwe klanten op, die simpelweg naar jouw
winkel komen omdat je een gratis tas met logo hebt weggegeven. En omdat bedrukte (plastic) tassen vaak nog vele malen hergebruikt worden en vele maanden bewaard blijven, is de investering van het tassen bedrukken bij Maxtassen.nl er in een mum van tijd uit.