Habraken heeft mij ongelofelijk goed geholpen

Habraken

Habraken Habraken is een bedrijf waar ik tot een tijdje geleden eigenlijk nog nooit van had gehoord. Ik was al langere tijd van plan om iets voor mijzelf te gaan beginnen, maar ik vond het zetten van die stap best wel spannend. Het is natuurlijk een zekerheid van inkomen die je opgeeft. Toch heb ik er voor gekozen om flink te gaan sparen en ongeveer 2 maanden geleden heb ik mijn baan opgezegd. Ik had toen al een pand aangeschaft en er lag een plan klaar met wat ik voor onderneming wilde gaan beginnen. Dit was namelijk mijn eigen kledingmerk gemaakt van biologisch katoen. Dit is veel beter voor het milieu en er was naar mijn idee ook veel vraag naar. Al snel begon het te groeien en wist ik dat ik betere apparatuur moest gaan aanschaffen.

De beste hulp van Habraken gekregen

Habraken

Toen ik in contact kwam met Habraken voor de aanschaf van naaimachines werd ik heel vriendelijk geholpen. Ik wist er zelf natuurlijk weinig van, dus ik vond het fijn dat de medewerkster mij precies heeft uitgelegd wat ik moest weten. Aan de hand van haar verhaal heb ik uiteindelijk een onderbouwde keuze kunnen maken. De bestelling was geplaatst en toen hoefde ik alleen nog maar te wachten op de levering. In de tussentijd ben ik toen op zoek gegaan naar een medewerker om mijn werkdruk wat te verlichten.

Een goede toekomst

Inmiddels heb ik alle spullen van Habraken alweer een tijdje in gebruik. Dit gaat ongelofelijk goed en ik ben dan ook nog steeds erg blij met mijn aankoop. Ik verwacht de komende jaren nog veel meer uit te gaan breiden en zie de toekomst dan ook rooskleurig tegemoet. Dit bedrijf kan ik je ook echt aanraden als je op zoek bent naar professionele apparatuur voor het maken van jouw producten!