Ik mag een BHV cursus volgen!

Iets waar ik al een lange tijd naar vraag is of dat ik mijn BHV cursus mag gaan volgen. Op dit moment zijn er bij ons twee bedrijfshulpverleners. Dit is wat dat betreft voldoende, echter gaat er over een maand eentje van weg en dan kom je er juist iemand bij tekort. Zodoende ben ik afgelopen week met mijn werkgever een gesprek aangegaan. Het volledige verhaal verteld in de hoop dat hij mij de toestemming geeft om deze opleiding te gaan volgen. Gelukkig reageerde hij hier erg enthousiast op. Volgens mijn werkgever toonde ik hierin wilskracht en hierdoor heeft hij mij ook toestemming gegeven. Wat mij wel werd opgedragen was dat ik zelf op zoek moest naar een instituut.

Succesvol!

Ik heb er deze keer wel voor gekozen om te gaan zoeken op het internet naar een BHV cursus. Door online te zoeken heb je wat dat betreft meer kans op slagen toch? Zo ben ik dan ook vrij snel terecht gekomen op de website van veiligheids-trainingen.nl. Zij geven deze training door het gehele land, dus ook in onze regio wordt dit gegeven. Perfect! Door deze website naar mijn werkgever te sturen kon hij het eenvoudig bekijken. Gelukkig reageerde hij hier al vrij snel op terug dat dit akkoord is en dat ik mijn cursus mag gaan behalen. Aanstaande maandag begint mijn opleiding al en ik kan niet wachten tot het zover is!