Ladder nodig? Bekijk hier het assortiment

ladder

Heb je een ladder nodig dan ben je hier aan het juiste adres. Bij VDSTEENXXL kan je deze in alle soorten en maten kopen. Bovendien ladderkunnen de medewerkers hier, jou precies vertellen welke je het beste kan aanschaffen. Dit bedrijf is echt een specialist op dit vlak. Ook steigers en trappen kan je hier kopen. Eigenlijk kan je hier heel veel spullen kopen, om jouw werkzaamheden op een zo veilige manier uit te kunnen voeren. Deze winkel is echt een zeer goede zaak, waar je goed terecht kunt. Ook voor vragen kan je hier gerust aankloppen. De medewerkers denken met je mee en geven je een oplossing.

Niet alleen voor de aanschaf van ladders of steigers ben je hier aan het juiste adres. Ook kan je hier goed terecht om jouw materiaal te laten testen. Zo weet je of het nog veilig is om een steiger nog te kunnen gebruiken.

Een stevige ladder gekocht om te gaan klussen

ladderVoor ons bedrijf waren wij op zoek naar een goede ladder. Je denkt hier vaak aan een model die je tegen een gevel aan kan zetten. Maar het model waar wij naar op zoek waren zet je niet tegen de gevel aan, maar hang je er tegen aan. Ze noemen dit kooiladders. Deze kan ja aan de gevel van een pand hangen en als het nodig is kan je hier gebruik van maken. Geen geklungel meer met losse ladders en de opslag hiervan.

Elk moment van de dag, als het nodig is, kunnen de medewerkers het dak op klimmen. Dit is soms nodig omdat wij bepaalde koelsystemen op het dak hebben staan, die soms de brui eraan geven. Als dit niet snel gemaakt wordt, is het niet te houden op de werkvloer. Wij zijn daarom zeer tevreden over onze nieuwe aankoop voor aan de gevel.