Last van water?

daklekkage

Vaak is een daklekkage een vervelend probleem wat je een hoop ellende kan bezorgen, je weet niet precies waar het lek zit. In de meeste gevallen zit het lek niet waar het water naar beneden komt, zoeken is dus een lastige klus. Nadeel is ook dat er weinig is te zien op dak, meestal is een lekkage klein wat voor een leek niet zichtbaar is. Toch is het zaak de lekkage snel te vinden, hoe langer het lekt hoe meer schade aan je interieur de lekkage aan kan richten. Weet je niet goed wat je moet doen, ga dan niet het dak op want dit kan de schade nog erger maken.

daklekkage

Verschillende daken

Het hangt ook nog van het soort dak af of een daklekkage eenvoudig is op te sporen, bij een plat dak is het zoeken lastiger dan een schuin dak. Wat voor dak je woning of gebouw ook heeft, met de nieuwste technieken van lekdetectiemoorman.nl wordt een lekkage snel opgespeurd. Voordeel van deze techniek is dat er niet gesloopt hoeft te worden om het lek te achterhalen, je bent dus veel minder geld kwijt aan reparatiekosten dan voorheen. 

Voor alle soorten lekkages

Helaas is een daklekkage niet de enige lekkage die plaats kan vinden, leidingen en vloerverwarming kunnen ook voor schade zorgen door water.Ook wanneer je een probleem hebt in de badkamer wil je deze natuurlijk snel opgelost hebben, gelukkig zijn er tegenwoordig nieuwe technieken waarbij je zonder hakken en breken het probleem op kan sporen. Hierbij ben je ook snel bij het probleem en heb je niet op verschillende plaatsen muren of vloeren welke opengebroken zijn. Heb je ook een lekkage of vragen over de werkzaamheden kijk dan snel op lekdetectiemoorman.nl, voor meer informatie of om een van de specialisten te spreken.