Meer leads genereren b2b via extern bedrijf

Als je mij vraagt wat leads genereren b2b betekent, dan kan ik daar geen eenduidig antwoord op geven. In marketing was ik nooit zo gedreven, wel in ondernemen. Toen ik merkte dat het wat schortte aan zichtbaarheid, besloot ik meer onderzoek te doen naar marketing, of ook wel internet marketing. Wat tegenwoordig denk ik de manier is om meer klanten te werven. Ik kan bij een bedrijf uit die het allemaal goed aan mij ging uitleggen.

Een goed gesprek doorgevoerd in actie

Ik was duidelijk tevreden over het bedrijf en wist ook daarom meteen wat ik wilde. Ze regelen het genereren van leads, door middel van bepaalde systemen. Zo krijg ik meer inzicht in mijn bezoekers en mijn klanten. Ik kan zo een gericht marketing plan opstellen. Dit doe ik natuurlijk niet alleen, ik had al aangegeven dat ik hier geen expert in was. Ik ben er zelfs over aan het nadenken om iemand echt vast aan te nemen om dit aan te pakken. Ik moet even kijken of ik de middelen hiervoor in huis heb, maar als dit kan lijkt het me een goede toevoeging Gelukkig heb ik altijd een goede klantenkring gehad, maar ik denk echt dat er ruimte is voor meer, meer zichtbaarheid en meer groei. Dat mag na zoveel jaar ook weleens.