Mijn partner adviseerde me een site bouwen uit te besteden

Mijn partner adviseerde me een site bouwen uit te besteden

In sommige gevallen moet er gewoon iemand zijn die tegen je zegt waar je mee bezig bent, die je gedrag spiegelt en je er dan aan herinnert wat je eigenlijk ook alweer doet – of denkt te doen. Ik heb zo’n toetssteen echt nodig in mijn leven merk ik, want sommige dingen kan ik gewoon niet alleen. Dan verlies ik me er volkomen in en daar heb ik alleen mezelf mee. Soms heb ik iemand nodig die tegen me zegt dat ik op moet houden, dat ik doordraaf in dingen. Dat kan in emoties en gevoelens zijn, maar het kan ook in mijn werk zijn, waar ik me als een pitbull in vast kan bijten. En soms heb je iemand nodig die je een schop onder je donder geeft, die je juist motiveert en stimuleert, die je verder doet komen dan je in je eentje geweest was. Ik ben blij dat ik een partner heb die me in juist die dingen weet te helpen, die echt mijn spiegel is voor de dingen waar ik zo overduidelijk in vastloop. Laatst was het weer zo ver, want ik wilde per se zelf een site bouwen voor het bedrijf dat ik run. Maar eigenlijk is het zo dat ik al veel te druk ben, al zeker zeventig uur per week werk. Dus ook nog een site bouwen erbij kwam me eigenlijk niet goed uit, veroorzaakte alleen nog maar meer druk. Mijn partner zei me dat ik die site bouwen maar moest vergeten, dat ik het uit mijn hoofd moest zetten en ik die opdracht gewoon moest uitbesteden aan iemand die dat wel gewoon kan!