Moswand

We willen allemaal terug naar de natuur. Groen en simpel zijn de kernwoorden van veel mensen. Helemaal terug naar de natuur zal helaas niet mogelijk zijn. We kunnen echter wel de natuur naar binnen, in ons interieur halen.

Bruinsmanatuurlijk.nl, weet alles van interieurbeplanting en tuinieren. Plantenwanden, mos maar ook kerstdecoraties, worden met liefde in dit bedrijf door een eigen team ontworpen. Deze organisatie is sinds 1957 actief en gespecialiseerd in interieurbeplanting. Men levert maatwerk in kantoren en andere leefomgevingen.

Decoratief met mos

Mos is een prachtig materiaal, waar al veel mee bereikt is op het gebied van decoratie. De uitstraling van deze materie is 100% natuur. Kom je een bedrijf binnen en is er een moswand gecreëerd in de ontvangstruimte, dan heb je bij binnenkomst direct een rustig gevoel. Voor een moswand kunnen verschillende soorten mos worden gebruikt. Denk hierbij aan bolmos, platmos of rendiermos. Er kan gecombineerd worden met bloemen en planten van kunstzijde, wat nog meer aan een natuurlijke sfeer bijdraagt. Houtstronkjes, boomschors en schelpen behoren ook tot de mogelijkheden om toe te voegen. Samen met het ontwerpteam kan een moswand naar geheel eigen inzicht worden gerealiseerd.

Levendig effect

Een moswand geeft een levendig effect. Mos is een natuurlijk materiaal wat regelmatig (2 x per jaar) moet worden onderhouden om de uitstraling helemaal up to date te houden. Heeft door impregnatie geen water nodig. Tijdens onderhoud worden verkleurde stukjes mos vervangen en zullen kleine reparaties worden uitgevoerd. Kijk voor alle informatie op de website en laat je inspireren.