Naar de belastingadviseur in Zeist

Omdat ik opzoek ging op het internet naar belastingadviseur Zeist, kwam ik op de website terecht van NBC De Haas Van de Goor & Partners. Deze onderneming is precies wat ik zocht voor mijn bedrijf en besloot dan ook om een afspraak te maken met dit bedrijf voor een vrijblijvend gesprek. Een vriendelijke medewerker van dit bedrijf vertelde mij hoe zij te werk gaan en gaf mij veel informatie. Ook de kosten kreeg ik te horen voor het laten doen van mijn administratie. Deze offerte die ik kreeg viel erg mee en hierdoor besloot ik dan ook om deze onderneming in te huren voor mijn administratie en toebehoren.

Meer tijd voor mijn bedrijf

Doordat mijn administratie wordt gedaan door de belastingadviseur in Zeist, of te wel NBC De Haas Van de Goor & Partners, heb ik meer tijd voor mijn bedrijf en gezin. Zo hoef ik niet meer aan het invullen van de belastingpapieren te denken en krijg ik optijd mijn jaarverslag geleverd. Ook als ik vragen heb over mijn administratie dan kan ik de medewerker, die mijn administratie doet, bellen. Daarom raad ik ieder ander deze onderneming aan voor zijn administratie. Kijk op de website van dit bedrijf voor meer informatie.