Netcreators dé Typo3 experts

Netcreators is een bedrijf dat websites ontwikkelt door gebruik te maken van het systeem Typo3. Zij noemen zichzelf expert op dit gebied doordat ze in eerste instantie met dit systeem zijn begonnen en van hieruit zijn verder gegroeid. Waarbij ze inmiddels ook gebruik maken van WordPress, Drupal en maatwerk opdrachten. Bij het uitvoeren van opdrachten zijn ze vooral gericht op zaken van de overheid en gemeentes, maar daarnaast kunnen ze ook voor particulieren iets betekenen. 

Typo3 ontwikkelt zich verder

Netcreators is er ook op gericht om Typo3 verder te ontwikkelen. Hierdoor blijft het systeem bij de tijd en groeit het als het ware met ons mee. Doordat er steeds meer groei ontstaat, biedt Netcreators hulp bij diverse zaken. Zo helpen ze graag bij updates & patches, het upgraden van Typo3 naar versie 7.X, bugfixing, Typo3 maatwerk, volledige projecten en zij helpen programmeurs op locatie. Aan de mogelijkheden die zij bieden kun je zien dat ze inderdaad ‘experts’ zijn op het gebied van Typo3, doordat ze, plat gezegd, van alle markten thuis zijn.

Werken met een stappenplan

Netcreators heeft een stappenplan dat ze doorlopen om een opdracht voor klanten uit te kunnen voeren. Ze beginnen als eerst met het bedenken van een concept en strategie om de website aan te pakken. Vervolgens denken ze naar over het design en de realisatie. Om vooral te kijken of de plannen die er zijn wel haalbaar zijn. Wanneer dit het geval is dan komt er een Deployment en test. Uiteindelijk komt het in de laatste fase support en gaat het vervolgens over in de doorontwikkeling. Hierdoor blijft er groei in het systeem zitten en houdt het niet zomaar op.