Nieuwe sleutelhangers bedrukken

sleutelhanger bedrukken

Aan het bedenken wat het beste relatiegeschenk is voor jouw collega’s? Denk dan niet langer! Bij Sleutelhangers.nl hebben wij een groot scala aan allerlei verschillende sleutelhangers die je zelfs naar wens kunt laten personaliseren door ons. Een sleutelhanger bedrukken is namelijk waar onze specialiteit ligt en wij helpen jou hier dan ook graag mee verder!

sleutelhanger bedrukken

Bedrukken

Bij Sleutelhangers.nl kun je eenvoudig sleutelhangers laten bedrukken als een relatiegeschenk. Het proces hiervan is erg eenvoudig; het enige wat jij hoeft te doen is de perfecte sleutelhanger uitkiezen, het gewenste aantal doorgeven en ons laten weten welke gravering methode jij graag wil gebruiken voor jouw sleutelhangers. Hierna ga je verder met het bestelproces en geef jij jouw logo, de eventuele tekst, kleur en het lettertype die jij gegraveerd wilt zien op de sleutelhangers, door aan ons. Hierna gaan wij aan de slag met het realiseren van jouw bestelling!

Tampondruk

De meest voorkomende vorm van bedrukking die wij gebruiken, is de tampondruk. Met deze methode wordt via een stempel van siliconenrubber de inkt overgebracht op het te bedrukken product, de sleutelhanger dus. Doordat siliconen elastisch zijn, kan er niet alleen op vlakke oppervlaktes gedrukt worden, maar ook zonder problemen op oneffen oppervlaktes. Hierdoor is de tampondruk methode geschikt voor elke soort sleutelhanger, zonder dat de kwaliteit ervan achteruit gaat!

Lasergraveren

Afhankelijk van de sleutelhanger, de vorm en het materiaal hiervan, kun je bij sommigen van onze sleutelhangers er ook voor kiezen om deze te laten lasergraveren! Bij deze methode wordt het materiaal van de sleutelhanger zodanig verwarmd door een laserstraal, dat of de kleur hiervan verandert of het materiaal gedeeltelijk verdampt / verbrandt en hierdoor ontstaat er een contrast. Lasergraveren garandeert de beste kwaliteit waardoor de bedrukking er prachtig uit zal komen te zien en de kwaliteit zal na verloop van tijd precies hetzelfde blijven!