Outplacement Haarlem biedt de nodige ondersteuning

Outplacement Haarlem, daar had jij twee jaar geleden vast nog nooit van gehoord. Helaas heb jij een zware periode achter de rug en ben je net weer een beetje aan het opkrabbelen. Een overlijden in je familie heeft er voor gezorgd dat jij je twee jaar geleden ziek hebt gemeld op het werk. In eerste instantie kreeg je alle begrip van je collega’s en met name van je baas. Alle tijd en ruimte kreeg je, zeker toen je langer weg bleef dan gedacht. Dat gesprek toen je weer wilde gaan opstarten, zette echter even de wereld op z’n kop.

Wat als jouw functie vergeven is?

Je had aangegeven weer op je oude niveau terug te willen keren. Alleen zou dat het beste in een bepaalde opbouw moeten gebeuren. In enige spanning wachtte jij de reactie van je baas af. Maar die opbouw was niet eens een bespreekpunt. Na enig gehannes en een hoop chique woorden, werd het je al snel duidelijk. Door de reorganisatie binnen het bedrijf was er een andere collega op jouw functie terechtgekomen. Je kon binnen een afdeling natuurlijk altijd ander werk gaan doen. Ja, dag! Je carrière binnen het bedrijf liep stuk. Of je dan met dat ene geldbedrag genoegen nam? 

Outplacement Haarlem is er voor jou!

Een collega van HRM wees je op de mogelijkheid van outplacement Haarlem. Een geluk bij een ongeluk. Hier is je vertrouwen weer gegroeid. Je zin in een nieuwe baan. Een nieuwe start. Enroute biedt jou precies die ondersteuning en begeleiding om verder te kunnen. Na het kunnen afsluiten van je vorige baan, volg je nu een heel prettig traject. In groepsbijeenkomsten heb je al veel zinvolle workshops mogen volgen. Je bent inmiddels gestart met het solliciteren naar ander werk. Op naar die nieuw baan!