Sale raamstickers JI

Sale raamstickers

De aandacht trekken van bijna duizenden mensen hoeft geen honderden euro’s te kosten. Het enige wat daarvoor nodig is, is een goede sale raamsticker. De sale raamsticker laat alle voorbijgangers zien dat er op dit moment een sale in jouw winkel is. Hierdoor zijn mensen sneller geneigd om binnen te komen en een kijkje te nemen. Hierdoor verhoog je met een laag budget. De sale stickers zelf zijn eenvoudig aan te brengen en laten geen plakresten achter. Wij hebben keuze uit verschillende kleuren en ontwerpen van sale stickers passend bij jouw onderneming.

Sale raamstickers van hoge kwaliteit

Goede raamstickers hoeven niet duur te zijn.  Wij ontwerpen, produceren, controleren de sale raamstickers zelf. Hierdoor houden wij de kosten laag, terwijl we de kwaliteit zo hoog mogelijk kunnen houden. In2stickers.nl biedt de hoogste kwaliteit aan voor een scherpe prijs. 

Eenvoudig op te hangen en te verwijderen

Een sale is natuurlijk maar tijdelijk van aard. Daarom is het juist belangrijk dat de sale raamstickers eenvoudig op te hangen zijn en tegelijkertijd eenvoudig weg te halen zijn. Onze sale raamstickers zijn gemakkelijk aan te brengen op het raam. Voor de stickers zelf gebruiken wij een speciale lijm waardoor er geen lijmresten achter worden gelaten als je de sale raamsticker verwijderd.

Snelle en correcte verzending van je sale raamstickers

Zodra je de bestelling gedaan hebt starten wij met de productie van de sale raamstickers. De sale raamstickers verzenden wij in de meeste gevallen binnen twee dagen in een stevige doos. 

Staffelkorting op jouw sale raamstickers

Sale raamstickers

Het is vele malen voordeliger om grotere aantallen sale raamstickers te kopen. De eerste korting krijg je van ons al als je twee dezelfde raamstickers besteld. Nog grotere hoeveelheden kan al oplopen tot een korting van maar liefst 50 procent! Voor meer informatie verwijzen we je graag door naar onze klantenservice.