Stretch tent te koop?

Afgelopen week zag ik een stretch tent te koop op het internet. Nu zijn wij hier al een lange tijd naar opzoek. Met onze catering wil je er graag voor zorgen dat de gasten heerlijk zullen zitten en dineren. Persoonlijk zitten wij er niet op te wachten om klachten te krijgen vanwege de regen bijvoorbeeld. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om een geschikte tent te gaan vinden. Alleen vraag ik mij wel af welke tent hier nu geschikt voor is? Ook vind ik de kosten erg belangrijk, het hoeft niet duur te zijn natuurlijk.

De stretch tent te koop gevonden

Zo ben ik weer op het internet gaan zoeken naar de stretch tent die te koop stond. Dit leidde mij naar de website van Triplestents.nl. Op deze website merkte ik al meteen dat je hier goede informatie kunt vinden. Bovendien worden de tenten op maat gemaakt. Dit wil zeggen dat het vast en zeker goed bij ons zal staan. Hierdoor heb ik ervoor gekozen om contact op te nemen met dit bedrijf. Een vriendelijke medewerker had al mijn vragen goed weten te beantwoorden. De offerte heb ik laten opmaken en die kreeg ik vrijwel meteen terug. Na de offerte goed te hebben bekeken hebben wij hier akkoord op gegeven. Zo konden zij voor ons aan de slag om een geweldige tent te gaan maken!