Tweedehands vintage klapstoelen voor mijn oom

Ik zocht naar tweedehands vintage klapstoelen. Mijn oom is uitbater en heeft net een nieuwe zaak gestart. Hij vroeg mij of ik hem kon helpen met de inrichting. Ik was dolblij, dat past namelijk precies in mijn straatje. Ik was meteen op zoek naar goede vintage producten. Niet alleen omdat ik dit zelf erg mooi vind, maar ook omdat het een fijne uitstraling heeft. Wanneer je kwalitatieve producten in huis haalt, weet je dat er er nog zeker dertig jaar mee kan doen; al dan niet langer. Ik zocht specifiek klapstoelen voor de tussenruimte van de grote zaak. Ik heb de zaak namelijk verdeeld in drie blokken, zo kan je als klant zelf kiezen in welke sfeer je je wil wanen.

Uitzoeken, bestellen en inrichten

Via een grote inkoper kwam ik terecht bij de perfecte klapstoelen. Natuurlijk heb ik alles zorgvuldig overlegd met mijn oom, maar ik moet zeggen dat ik een grote vrijheid kreeg. Dat voelde goed, zo voelt het alsof ik echt hem meegewerkt aan de succes en de uitstraling van de zaak. De opening was dan ook grandioos, zoveel leuke en positieve reacties! Het heeft een huiskamer sfeer maar wel met een chic tintje. Ik ben denk ik wel wekelijks bij mijn oom te vinden. Lekker om daar te werken en om te zien hoe mensen genieten van het eten en het drinken. Blijft toch een gave droom, je eigen zaak hebben! Ik wil wel vaker dit soort inricht klussen doen en ik denk dat dit ook reuze goed op mijn portfolio staat.