Unieke USB sticks bedrukt bij Maxilia!

Leuke en unieke USB sticks bedrukt bij Maxilia! Ieder maand heb ik met het gehele team een bespreking hoe dat wij de producten kunnen verbeteren. Doordat iedereen een laptop voor zich heeft staan tijdens de vergadering, kan alles goed en wel worden genoteerd. Echter wilde ik een andere manier zien te vinden zodat de besprekingen niet een uur duren maar korter. Hiermee kunnen zij namelijk het werk snel en eenvoudig voortzetten op de manier hoe dat het hoort.

Oplossing gezocht

Door in de avonduren hier met mijn vrouw over te spreken, kwam zij met een geweldige tip! Zij zei namelijk waarom ik niet aan een USB stick ga denken. Hier kun je namelijk alles op zetten zonder dat het teveel tijd kost en het personeel hiervan op de hoogte gesteld wordt. Dit leek mij een onwijs leuk idee, zodoende ook meteen online gaan zoeken. Ik wilde graag een bedrijf zien te vinden waar ik de USB sticks kan bedrukken. Al vrij snel terecht gekomen op de website van Maxilia. Dit bedrijf hanteert aantrekkelijke kosten en tevens kun je hier wel meer bestellen.

Zo heb ik dit zonder te bespreken met de bedrijfsleider besteld. Ook krijgt zij dit dan als cadeau en dat is ook wel erg leuk om te geven. Mijn bestelling werd snel bezorgd en ik kon echt even genieten met de bedrukte sticks!