Veiligheidsharnas

Veiligheidsharnas dragen ter bescherming

Als je werkt op hoogte of vaak afdaalt om je werkzaamheden uit te kunnen voeren heb je daar valbeveiliging voor nodig. Een veiligheidsharnas is een onderdeel van deze valbeveiliging.

Verschillende veiligheidsharnassen

Bij G4S kun je ook terecht voor de aanschaf van veiligheidsharnassen. De harnassen zijn in verschillende uitvoeringen te koop. Je kunt ze bestellen in diverse maten zodat je zeker weet dat ze goed passen voor degenen die ze dragen. Als je met meer mensen werkt die regelmatig een veiligheidsharnas dragen maar die een verschillende maat hebben is het zaak dat je ervoor zorgt dat je deze ook hebt. Een veiligheidsharnas kan van verschillende materialen gemaakt zijn.

Kies het best passende harnas

Als je het zelf moeilijk vindt een geschikt harnas te vinden voor je personeel kun je het beste voordat je er eentje bestelt meer informatie inwinnen bij G4S. Zij kunnen je advies geven over de verschillende harnassen en bekijken welke het beste bij de werkzaamheden past. Zo kan het ene materiaal nu eenmaal beter bij de ene klus dan bij de andere passen. Met het verkregen advies kun jij het beste veiligheidsharnas voor de werkzaamheden aanschaffen en zijn de werknemers goed beschermd. Als je nog meer valbeveiligingsproducten nodig hebt kun je daarvoor ook terecht bij G4S.

Veiligheid boven alles Houd er altijd rekening mee dat veiligheidsproducten niet goedkoop zijn maar wel essentieel om het werk veilig uit te kunnen voeren. Als je personeel zich veilig voelt tijdens het uitvoeren van het werk zullen zij betere resultaten behalen hetgeen voor jou als werkgever en ondernemer ook gunstiger is.