Verschillende schoonmaakbedrijven haarlem benaderd

Verschillende schoonmaakbedrijven haarlem benaderd

Ik heb al zoveel banen gehad in het verleden maar ik heb nog niks gehad wat echt mijn ding was. Maar nu kreeg ik een kans die ik niet kon afslaan, vrienden van mij hebben een kantoorpand gekocht en hier werd ik de onder directeur van. Ik moest ervoor gaan zorgen dat er huurders in kwamen, dat heb pand werd ingericht en een beetje opgefleurd werd. Ontzettend leuk om te doen en ook echt helemaal mijn ding leek me. Het enige was dat het pand van top tot teen helemaal schoon gemaakt moest worden want het was niet echt bepaald schoon. Ik heb verschillende schoonmaakbedrijven haarlem hiervoor benaderd om een beetje te vergelijken wat de prijzen waren en waar ik het dus het beste door kon laten doen. Ik zal je vertellen, ik schrok nogal van de prijzen die ze vroegen voor het schoonmaken van zo’n kantoorpand, echt belachelijk! Ik zit er dus aan te denken om gewoon te noteren dat ik zo’n bedrijf heb ingehuurd en uiteindelijk samen met mijn dochter gewoon zelf doe en dan krijgen wij lekker dat geld. Ik denk dat ik dat maar ga doe, stiekem of gewoon zeggen want dit is belachelijk wat die schoonmaakbedrijven haarlem er allemaal voor vragen. Buiten dit moet ik het ook nog helemaal inrichten en dat zal ook een hoop kosten, ik denk echt dat het een stuk voordeliger is als wij het zelf doen en bovendien ben ik heel goed in schoonmaken.