Voor je domeinregistratie online ben je bij Hostnet aan het juiste adres

Voor je domeinregistratie online ben je bij Hostnet aan het juiste adres

Een van de dingen waar je direct aan moet denken als je gaat rondkijken voor een eigen website is natuurlijk je domeinregistratie online, iets wat een startpunt is voor het hebben van een eigen website of -shop. Dan ben je een van de bijna 250 duizend mensen die hun domeinregistratie online bij Hostnet lieten uitvoeren, dé grote speler op deze markt. Ik heb pas geleden mijn eigen bedrijf opgericht en kwam dus pas recentelijk met dit soort dingen in aanraking. Voorheen heb ik er nooit wat mee te maken gehad natuurlijk aangezien ik er nooit de noodzaak toe had. Het is grappig te zien wat een wereld er voor je open gaat als je ziet wat er allemaal mogelijk is – niet alleen wat er allemaal mogelijk is, maar überhaupt wat er allemaal bestaat. Van sommige van dit soort illustere dingen had ik echt nog nooit maar het bestaan ervan überhaupt vermoed. Ik vind het wel verrijkend dat je ook met dit soort dingen in aanraking komt als je er eenmaal mee bezig gaat. Zo gaat dat altijd met nieuwe dingen die je onderneemt, dan word je vanzelf geïnspireerd tot nieuwe dingen en lopen de paden automatisch weer een heel andere richting op. De domeinregistratie online deed mij er bijvoorbeeld toe bewegen mijn website überhaupt wat serieuzer te nemen, eens te kijken wat er allemaal mogelijk bleek om mijn website hoger in Google te brengen opdat ik meer aandacht zou genereren.