Werken in de agrarische sector? Kijk hier

Voor banen in agro, industrie, food, groen en logistiek

Op AB werkt vind je alle actuele agrarische vacatures. De agri & foodsector blinkt uit in innovaties en productiviteit. Het is één van de topsectoren van Nederland en bestaat uit veehouderij, tuinbouw en akkerbouw. De totale productiewaarde is circa 27,5 miljard euro per jaar. Er is dan ook volop werk in de agrarische sector. Bij AB Werkt hebben we uiteenlopende agrarische vacatures, zowel parttime als fulltime en van startersfunctie tot aan bedrijfsleider. Kortom: er is voor elk wat wils voor wie wil werken in de agrarische sector in Limburg, Noord-Brabant en Zeeland.

Persoonlijke begeleiding

Als AB Werkt vinden ze persoonlijke aandacht en groei belangrijk. Ze doen er alles aan om een goede werkgever voor je te zijn. Dat doen ze bijvoorbeeld via persoonlijke begeleiding. Maar ook door te kijken hoe ze samen jouw ambities kunnen behalen.

Voor opdrachtgevers

Voor hun opdrachtgevers willen ze graag een partner zijn die meedenkt over de beste oplossing. Of het nu gaat om het werven en selecteren van nieuwe medewerkers, uitzenden of detacheren, ze hebben altijd passend antwoord. Ze kijken daarbij naar wat belangrijk is voor jouw onderneming. Het is geen one-size-fits-all, maar maatwerk. Doordat we alle mogelijkheden in huis hebben, kunnen ze de oplossing bieden die het beste past.

Banen in het groen

Bij AB Werkt vind je diverse vacatures in het groen. Zij werken hiervoor nauw samen met hoveniersbedrijven, gemeenten en uitvoeringsinstellingen voor de Wet Sociale Werkvoorziening. Heb je groene vingers en zoek je werk als (assistent) hovenier, medewerker groenvoorziening, schoffelaar of medewerker tuincentrum? Op AB werkt tref je de actuele banen in het groen aan.

Heb jij affiniteit met de agrarische sector? Op AB werkt tref je een overzicht met de actuele agrarische vacatures