Wifi zakelijk optimaliseren met de hulp van Wireless site survey

wifi zakelijk

Zodra je een wifi zakelijk wilt optimaliseren, komt daar veel bij kijken. Wij als bedrijfwifi zakelijkzijnde hebben een zeer goed en snel internet nodig. Helaas was dat vanaf het begin dat wij in ons nieuwe pand waren ingetrokken niet het geval. Dit was ook de reden dat wij over waren gestapt naar een andere provider. Maar ook bij deze provider bleef het internet langzaam en soms helemaal geen bereik.

Daarom zijn wij op zoek gegaan naar een bedrijf die er wel verstand van had. Want op deze manier konden wij niet doorgaan met ons werk. Helemaal niet als wij met klanten afspraken aan het maken waren. Het was namelijk al meerdere keren voorgekomen dat wij opeens geen internet meer hadden, terwijl in gesprek waren met een goede klant.

Eindelijk is onze wifi zakelijk weer helemaal geoptimaliseerd

wifi zakelijkVanaf het moment dat wij Varenza hadden ingeschakeld om een wifi zakelijk optimalisatie uit te voeren, is alles in een sneltrein gegaan. De oorzaak waarom wij af en toe geen of bijna geen internet meer hebben, was snel gevonden. Tijdens een Wireless site survey komt heel veel bij kijken. Zodra je op de website van Varenza gaat kijken zie je de verschillende onderdelen. Bij elk onderwerp staat precies omschreven wat hier allemaal mee gedaan wordt. 

Inmiddels hebben wij weer een zeer goed internet en hebben geen klachten meer gehad. Wel fijn om te weten dat het internet ons niet meer in de steek laat. Vooral als wij in gesprek zitten met een klant hoeven wij ons nergens meer zorgen over te maken.

Wil jij meer weten over de mogelijkheden van dit bedrijf, neem dan vrijblijvend contact op. De gecertificeerde wireless specialisten staan voor je klaar en kunnen jou goed helpen met alle problemen omtrent het internet. Wij zijn enorm geholpen door dit bedrijf en daar zijn wij enorm blij mee.