Alimentatiefraude onderzoek

Alimentatiefraude onderzoek

 Recherchebureau Voest levert een uiterst betrouwbare alimentatiefraude onderzoek gericht op uw specifieke probleem. Zo gaan wij altijd discreet en effectief te werk om alimentatiefraude tegen te gaan. Maar wanneer moet u een onderzoek doen?

 Indien u het vermoeden heeft van fraude door uw ex-partner als deze bijvoorbeeld samen is gaan wonen met een nieuwe partner, dan is een onderzoek zeer verstandig. Door middel van bijvoorbeeld het schaduwen van uw ex-partner leveren wij het bewijs van alimentatiefraude. Een dergelijk onderzoek is vaak opgebouwd uit 3 delen:

1.Samenwonen op hetzelfde adres

2.Het bestaan van een affectieve relatie

3.Het zijn van een economische eenheid

Alimentatiefraude bewijs

Vanuit onze bevindingen in het onderzoek wordt er een gedegen rapportage opgebouwd met wanneer mogelijk met foto en video opnames. Het onderzoek kan in vele verschillende vormen hebben en dit wordt altijd in nauw overleg met u en/of uw advocaat uitgevoerd.

Zo worden alle alimentatiefraude discreet en effectief met zorg voor alle betrokkenen uitgevoerd. Daarnaast hanteren we ook een heldere kostenstructuur voor elk alimentatiefraude onderzoek. Voest is een betrouwbare partner met jarenlange ervaring in het bestrijden van alimentatiefraude.