De beste terras windschermen vind je bij Xterior

windschermen

Een aantal maanden geleden was ik op zoek naar nieuwe terras windschermen. Mijn terras was toe aan een frisse en nieuwe look. Ik zocht naar bedrijven in de buurt maar kon nog geen bedrijf vinden die me aansprak. Via een collega kwam ik bij Xterior terecht. Ze vertelde dat een kennis van haar een heel mooi terras had gekregen dankzij Xterior. Ze liet me een paar foto’s zien van het terras en het sprak me gelijk al aan. Door haar enthousiaste verhalen bezocht ik hun website en zag ik dat ze veel verschillende terras windschermen hadden. Ik kon nog niet gelijk een keuze maken dus belde ik naar het bedrijf. Ik legde me situatie uit en de medewerker zou me gaan helpen om de juiste windscherm te vinden voor mijn terras.

windschermen

Xterior is professioneel en betrouwbaar

Even later kreeg ik via de telefoon te horen dat ze een paar windschermen hadden klaargelegd die ik kon komen bekijken. Bij aankomst werd ik vriendelijk ontvangen door de medewerkers. We keken samen naar de beste mogelijkheden en besloten welke beeldscherm het ging worden. Een van de medewerkers zei hoelang het duurde en wat de prijs was. Ik wist gelijk waar ik aan toe was en dat was erg fijn.

windschermen

Xterior zorgt ervoor dat je tevreden de deur uit gaat. Ze zijn professioneel en ervaren. Het advies die ze geven is erg fijn en betrouwbaar. Ik kan dit bedrijf zeker weten aan iedereen aanbevelen die op zoek is naar terras windschermen. Ook hebben ze nog vele andere producten om je terras op te knappen, denk bijvoorbeeld aan parasols. Het eindresultaat is erg positief. Door de hulp van Xterior krijg ik meer klanten. Ook krijg ik al veel complimenten over de grote verandering van het terras. Mijn complimenten naar het bedrijf en de medewerkers die het advies hebben gegeven.