De houten garagedeuren van Different Doors

Sinds enkele dagen heb ik nu houten garagedeuren aan mijn huis vast en ze zijn geweldig, ik ben er echt zeer tevreden over. Ik wilde daarom even de tijd nemen om er iets over te vertellen, want wie weet dat ik anderen ook kan inspireren de houten garagedeuren bij Different Doors te laten maken en door hen te laten installeren. Wij klussers mogen elkaar allemaal wel een handje helpen, niet waar? Ik heb dit huis gekocht toen het in een nog behoorlijk slechte staat was, wat een verval heerste er hier. Geen wonder ook, want ik denk dat er toch zeker twee a drie decennia niets aan was gebeurd.

 

In oude glorie hersteld

 Hoog tijd dus dat er hoognodig iets aan gebeurde, en geen ander was een meer aangewezen persoon dan ik om dit pand eens flink onder handen te nemen. Natuurlijk moest allereerst eens gekeken worden naar de funderingen en dergelijke, of die allemaal nog in orde waren. Hetzelfde geldt voor het dak overigens, je begint altijd met de meest essentiële dingen natuurlijk. Evenzeer van belang was het om de sloten te vervangen en op sommige plekken ook de ramen en deuren. In dat project behoorden ook de garagedeuren, want deze waren oorspronkelijk zo slap als wat. Geheel in de stijl van dit oude huis wilde ik houten deuren laten vervaardigen, die hier mooi bij aan zouden sluiten – en die opdracht is tot een heel goed resultaat gekomen. Immers, de deuren die ik nu aan de zijkant van het huis heb zijn echt wonderbaarlijk, zijn echt van bijzonder goede kwaliteit en zeer stevig en, ook niet onbelangrijk, zien er erg goed uit. Zij passen echt heel goed bij de rest van het huis en dat is zeker van belang, dat het in stijl ook echt overeenkomt. Beetje bij beetje wordt het huis echt in oude glorie hersteld.