diefstal advocaat inschakelen wanneer je onschuldig bent

Omdat ik weet dat je in het ondernemen niet vaak de tijd hebt om dingen uit te gaan zoeken. Ben ik dit blog begonnen om jullie deze tijd te besparen. Vaak heb ik een goed adres waar je voor verschillende dingen terecht kunt. Vandaag heb ik er ook weer een, deze heeft alleen niks met ondernemen te maken. Ik wil het hier vandaag toch desondanks over hebben. Het is een firma die enorm veel betekend heeft voor mijn nichtje. Dit omdat zij zes maanden geleden ervan werd beschuldigd lippenstift in een winkel gestolen te hebben. Zij zit nu inderdaad in een rebelse levensfase, maar diefstal zal zij nooit doen. Omdat de winkel aangiften had gedaan moesten wij dus een diefstal advocaat inschakelen. Ik heb zelf in mijn netwerk rondgevraagd en werd gewezen op de volgende website, namelijk diefstal-advocaat.nl. De diensten en professionele hulp was zo goed, dat ik hier een artikel aan moest wijden. Binnen mijn netwerk werd hier hoog over gesproken en ze hebben elk woord waard gemaakt.

Er vond dus een tomzitting plaats

Mijn nichtje werd dus verplicht om naar een tomzitting of omzitting te gaan. Omdat wij allen zeker wist dat ze onschuldig  was een diefstal advocaat inschakelen dus noodzaak. Eenmaal daar kwam de zaak voor aan een Officier van Justitie. De winkel die haar beschuldigde wou het voor de rechtszaak af doen met een afkoopbedrag. Dus hier hadden we al direct door dat er iets niet klopte. Uiteindelijk werd mijn nichtje dan dus ook onschuldig bevonden. Ik adviseer jullie dan ook om nooit alleen naar zo’n omzitting te gaan en altijd een deskundig advocaat in dienst te nemen. De reden hiervoor is omdat zo’n omzitting vaak door een openbare aanklager gedaan wordt, niet door een Officier van Justitie. Wat je dan krijgt is dat de uitspraken dan te hoog zijn of niet eens aan de orde. Ik ben enorm te spreken over de diensten van diefstal-advocaat.nl en kom jij ook ooit in een situatie als deze, bezoek hun dan even.