Een koffieautomaat is onmisbaar op kantoor

koffie

Op kantoor of in de kantine vind je het altijd; de koffieautomaat. Een machine die onmisbaar is en waar je heerlijk de dag mee kunt beginnen. Maar geen machine is hetzelfde. Alleen nu rest natuurlijk nog wel de vraag welke machine de capaciteiten aan kan op jouw kantoor. Wat je het meest terug ziet is de machine van Douwe Egberts. Robuuste machines die te onderscheiden zijn in de hoeveelheid mogelijkheden, maar ook de diverse soorten koffie wat gezet kan worden.

Zo heb je onder andere de nieuwe Espresso Omni S. Een eigentijds en eenvoudige machine maakt de lekkerste koffie voor je! Daarnaast beschikt het apparaat over meerdere mogelijkheden. Denk hierbij aan cappuccino en zelfs warm water behoort tot de mogelijkheid.

Maar liefst 100 kopjes per uur behoort deze machine tot een eenvoudig exemplaar met de lekkerste koffie. Uiteraard wel wanneer je de koffie van Douwe Egberts zelf gebruikt. Zo kan je buiten gewone koffie en warm water nog acht andere dranken ermee serveren. Hierin ben je vrij om een keuze te maken. Overigens kan je met deze machine ook de koffiesterkte bepalen. Lekker wanneer je verlangt naar een espresso om de dag mee te beginnen toch?

Niet iedereen drinkt graag koffie en dat is meer dan logisch. Gelukkig is een koffieautomaat ook mogelijk om hier andere warme dranken mee te serveren. De diverse mogelijkheden zijn eindeloos. Let er wel op dat de machine geregeld schoongemaakt dient te worden om hier optimaal van te kunnen profiteren.

koffieautomaat