Een mooi terrasscherm vind je bij xterior!

Mijn vader is zijn hele werkleven ondernemer geweest, in de horeca. Al deze jaren heeft hij een eigen café gehad. Het is inmiddels een bekend café onder de mensen, in deze regio. Mijn vader is drie maanden geleden gestopt, en heeft het café aan mij overhandigd. Natuurlijk vond ik dat een hele eer. Ik mocht er mee doen wat ik wilde, als ik het maar nooit zal verkopen. Ik vond de inrichting van het café een beetje verouderd en ik wilde het een en ander gaan renoveren, waaronder het terrasscherm. Je kunt niet alle klussen in een keer aanpakken en zodoende ben ik de klussen gaan verdelen. Elke week wordt er weer een andere klus afgehandeld. Op deze manier kan het café open blijven, en is het niet echt storend voor de klanten. Ik kan me nu dus ook volledig storten op elke klus en dat ik erg fijn. Ik heb al wilde plannen bedacht voor het terras. Als het eerste wilde ik de wind eens flink gaan aanpakken. De wind was zeer storend op het terras en zodoende ben ik gaan zoeken, naar terrasscherm van top kwaliteit!

Deze terrasscherm heb ik gevonden op de website van Xterior!

Via het internet kwam ik terecht op de website Xterior.nl. Op deze site stonden vele terrasschermen te koop, uit dit assortiment heb ik dan ook mijn scherm gekozen. Een week later was het terras op en top in elkaar gezet. Nieuwe stoelen, nieuwe tafels en een nieuw scherm voor de wind!