Een professionele drone video laten maken bij evenementen

Fotograaf

Bij verschillende soorten evenementen kan een professionele drone video laten maken het overwegen waard zijn. Denk bijvoorbeeld aan een bruiloft, wat voor veel mensen de mooiste dag van hun leven is! Niet alleen het moment waarop je een ruimte voor het eerst in je jurk betreedt wordt leuk gevonden. Ook het moment waarop het ja-woord gegeven wordt, behoort voor velen tot de hoogtepunten. Deze prachtige dag leg je haarscherp vast vanuit de lucht, door hier een video van te maken met een drone! Naast de mogelijkheid om bewegende beelden te maken, kun je ook voor luchtfotografie met drones kiezen. In dit artikel lees je hier meer over.

Drone video laten maken

Kosten voor een drone video laten maken

Een drone video laten maken hoeft niet veel duurder te zijn, dan het inschakelen van een fotograaf op de grond. Vaak wordt de video zelfs gemaakt door een fotograaf, die zichzelf de skills van een dronepiloot heeft aangeleerd. Een voorbeeld van een organisatie die de mogelijkheid biedt om video’s vanuit de lucht op te nemen, is Dronepoint Nederland. Bij deze organisatie rekent men 295 euro voor een professionele video. Hierbij zitten de reiskosten tot 100 kilometer buiten Arnhem inbegrepen. Ook wordt er muziek aan de video toegevoegd!

Drone

Zelf luchtvideo’s maken blijkt vaak lastig te zijn

Je zou ook kunnen overwegen om zelf in een drone met camera te investeren. Vaak blijkt het echter een hele uitdaging te zijn om een drone te besturen. In het bijzonder wanneer je hier geen of nauwelijks ervaring mee hebt. Het gevolg is dat beelden al snel zullen haperen of sterk bewegen. Iets wat je juist wenst te voorkomen! Daarbij vergt de aanschaf van een kwalitatief goede drone vaak een dermate grote investering, dat dit het geld niet waard is voor het aantal video’s wat je hiermee maakt. Met de hulp van een specialist heb je straks alsnog een prachtige video.