Een professionele website laten maken

professionele website laten maken

Voor mensen die een product of dienst aanbieden en online gevonden willen worden is het handig om een website te hebben. Hoe kom je aan een website, wie kan dat voor je maken, hoe regel je dat? Deze vragen ga ik beantwoorden.

Kan je ook zonder programmeerkennis een eigen website hebben?

Ja, dat kan zeker! Als je een professioneel bedrijf je website voor je laat bouwen heb je zelf geen enkele webdesign kennis nodig. Vrijdagonline regelt alles voor je, of je nou een simpele basis-website wilt of een premium variant, volledig op maat.

professionele website laten maken

Wat kost ’t en hoe lang duurt zoiets?

Een professionele website laten maken kan al binnen 2 weken. Als je alles op maat en naar je eigen smaak wil duurt het maximaal 4 weken. Voor een basis-website moet je vanaf 750 euro neertellen. Hiervoor krijg je een snelle, goed werkende en stabiele website die er heel aangenaam en professioneel uitziet. Maatwerk begint vanaf 1750 euro. Bij dit pakket krijg je (naast alles van het vorige pakket) een website die helemaal naar jouw smaak is ingericht. Er vindt een uitgebreid overleg plaats met de grafisch vormgever en de website wordt volledig naar wens van de klant gebouwd.

Bron: professionele website laten maken