Gevelherstel door Dr. Vinyl

Gevelherstel door Dr. Vinyl laten doen, is voor ons één van de beste stappen die wij ooit hebben genomen. Helaas was ons bedrijf getroffen door vandalisme en dat was wel even schrikken. Met een auto was getracht om de bedrijfsruimte binnen te komen, maar gelukkig niet gelukt. Echter hebben de inbrekers met de auto wel veel schade gemaakt aan de gevel en dat was al erg genoeg om te zien. De auto stond nog tegen de gevel aan toen wij werden gebeld door de politie. Meteen zijn wij naar ons pand gereden om te kijken wat de schade was. Best wel een heel raar idee, maar gelukkig dat er op dat moment niemand in ons bedrijf aanwezig was. 

Offerte aanvragen voor gevelherstel

Die bewuste dag kon er niet gewerkt worden, maar hadden wij het al druk genoeg met het regelen van de verzekering en het herstel. als eerste was het belangrijk dat wij ons werk weer konden doen en daarom hebben wij meteen contact opgenomen met het schade herstel bedrijf. De afspraak was dat er eerst iemand langs zal komen en een offerte opmaken. Deze konden wij aan de verzekering doorgeven en kon het herstel beginnen. 

Zeer snel en vakkundig zijn de medewerkers van Dr. Vinyl aan de slag gegaan. Niet voor niets staat hun service bijzonder hoog in het vaandel. Gelukkig kan je nu niets meer van zien en is de schade volledig hersteld. Iedereen kan weer met een gerust hart binnen werken. Als beveiliging zijn er nu betonnen palen voor de ingang gezet.