Janssens Kassasystemen

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijk kassasysteem om direct mee aan de slag te gaan, die toegankelijk is en welke simpel is in gebruik? Bekijk dan eens het assortiment van Janssens Kassasystemen. Want een kassa is niet zomaar een kassa, u kunt hier terecht voor kassa’s geschikt voor verschillende branches. U kunt denken aan de horeca, retail, publieke sector, zorg of oplossingen voor op de golfbaan. En om met de technologische ontwikkelingen mee te gaan, heeft u ook de mogelijkheid om te kiezen voor kassasystemen met een tablet.

Waarom Janssens Kassasystemen?

Bij Janssens zijn ze al sinds 1981 dé expert op het gebied van kassasystemen. En ze bieden maatwerk en totaaloplossingen, die aansluiten bij uw wensen. Met een ruim en krachtig aanbod aan kassasystemen, kunt u altijd terecht bij Janssens kassasystemen. Hier bent u aan het goede adres voor de aankoop, de service en het onderhoud van de kassasystemen.

Laat u overtuigen

Wilt u vrijblijvend van gedachten wisselen en sparren over de mogelijkheden die aansluiten bij uw wensen? Neem dan telefonisch contact op of stuur een mailtje. Ze adviseren u graag over de mogelijkheden en de toepassingen van de verschillende kassasystemen en software ontwikkelingen. Bent u nog niet overtuigd? Hier enkele succesverhalen. Een café is Eys verteld dat ze een aantal jaren geleden zijn overgestapt op het kassasysteem van Janssens en dat ze erg tevreden zijn met hun keuze. “Het systeem werkt goed en problemen worden op afstand direct voor ons opgelost”. En bij Marc O’Polo in Nijmegen vinden ze het een handige aanvulling op de ontwikkelingen binnen hun bedrijf. Ze ervaren vooral het gemak van de kassa en de eenvoud. Kortom, enthousiaste verhalen! Benieuwd naar wat ze kunnen bieden voor jou? Neem dan contact op zodat u de mogelijkheden kunt bespreken.