JIP Media is professioneel en betaalbaar

JIP Media

Eindelijk een bedrijf gevonden die voor ons een mooie webshop kan maken. De naam van dit bedrijf is JIP JIP MediaMedia. Johan van der Hooft heeft in 2015 dit bedrijf opgericht. Vanaf dit moment leveren zij websites, webshops en bieden internetoplossingen op maat voor het MKB en instellingen. 

Voor mijn eigen bedrijf was ik hiernaar op zoek en inmiddels gevonden. Meteen had ik een afspraak gemaakt om met de medewerkers van dit bedrijf rond de tafel te gaan zitten. Ik had de grootste plannen voor mijn bedrijf, maar om deze uit te voeren wist ik niet waar ik moest beginnen. Tijdens het gesprek werd mij heel veel duidelijk wat hier allemaal mogelijk was. Behalve het ontwerpen van een zeer mooie webshop, kunnen zij ook veel betekenen om de zoekmachine te optimaliseren.

Door JIP Media een zeer mooie webshop laten bouwen

JIP MediaEen website hadden wij al. Hier was informatie over ons bedrijf te vinden. Echter wilden wij nu een webshop laten bouwen, om hier onze producten op te kunnen verkopen. Voorheen kwamen er klanten bij ons bedrijf om goederen te kopen. Regelmatig kregen wij de vraag waarom wij geen site hadden om deze producten op aan te bieden. Voor de klanten een stuk makkelijker om te kopen en voor ons betekende dit meer omzet.

Dit heeft ons aan het denken gezet en hierdoor had ik een afspraak met JIP Media gemaakt. Na dit gesprek, waar ik mijn wensen kenbaar heb kunnen maken, zijn zij aan de slag gegaan. Inmiddels is de webshop al online gezet en de eerste bezoekers hebben hier al rond gekeken. De webshop was echt een geniaal idee, dat wij daar niet eerder op zijn gekomen. Dankzij onze mooie webshop is onze omzet enorm gestegen.

Ben jij ook op zoek naar een bedrijf, die iets voor jouw eigen bedrijf kan betekenen, neem dan eens een kijkje op de website.