Laten drukken in Printcenter Nieuwegein

Bron: Laten drukken Utrecht. Afgelopen jaar ben ik afgestudeerd, eindelijk! Maar tijdens mijn studies heb ik regelmatig gebruik moeten maken van een drukker. De ene dag moesten er slides afgedrukt worden, de andere dag weer een paper en uiteindelijk een masterproef. Aangezien ik zelf geen printer op kot had, heb ik gebruik gemaakt van de service van Printcenter Nieuwegein. Hier heb ik steeds een goede service gekregen. Voordien maakte ik gebruik van een andere drukker, maar die was lang niet zo goed als Printcenter Nieuwegein. De ontvangst was steeds hartelijk en de prijzen zijn steeds zeer competitief. Als het nodig is, ga ik er nog steeds, maar nu ik afgestudeerd ben, heb ik als maar minder vaak een drukker nodig. 

Printcenter: mijn favoriet
Voor mijn masterproef af te drukken, ben ik ook langs gegaan bij Printcenter Nieuwegein, ze hebben deze mooi afgedrukt, mooi ingebonden met een mooie kaft voor en achteraan. Ik was helemaal in de wolken, zo professioneel, zo mooi had ik mijn masterproef niet verwacht. Aldus ben ik steeds een zeer tevreden klant geweest, het is nog steeds mijn favoriete Copy-shop. 

Ze bieden ook zeker nog andere services aan, indien je een bedrukking nodig hebt, wat dan ook, raad ik je zeker aan een kijkje te nemen op hun website: https://www.printcenternieuwegein.nl/drukwerk-utrecht. 

Ze kunnen ook het grafische werk doen als je daar zelf niet zo goed in bent, ze bieden de complete oplossing voor al je printproblemen!