Loopbaanbegeleiding van Rondomwerk geeft u energie

Heeft u momenteel ook hulp nodig in deze veranderlijke tijd? Dan biedt loopbaanbegeleiding de uitkomst voor u! De arbeidsmarkt is er de afgelopen jaren niet doorzichtiger op geworden en er blijven verandering komen op de arbeidsmarkt en ook regelmatig binnen een organisatie. Natuurlijk zal een werkgever er alles aan doen om de organisatie te laten werken maar soms kan loopbaanbegeleiding toch beter met u meedenken en zorgen dat uw plannen doorpakken.

Loopbaanbegeleiding voor werknemers

Heeft een van uw medewerkers minder energie in zijn of haar werk? Dan is het goed dat u aan de bel trekt bij loopbaanbegeleiding. Misschien zijn er bepaalde functies of werkzaamheden veranderd binnen de organisatie. Het is dan fijn als er een specialist van Rondonwerk met u meekijkt en meedenkt betreft werk, scholing en loopbaanontwikkeling.

Samen met de werkgever zal er gekeken worden wat de kwaliteiten zijn van de werknemer en hoe de werknemer meer plezier in het werk kan gaan ervaren. Zo wordt er ook gekeken welke opties er allemaal in het werk zijn en wat de opties buiten het bedrijf zijn. Vaak weten de werknemers niet wat hij of zij moet kiezen of zijn ze bang om het te zeggen. In zo een geval is het goed en fijn dat er een begeleider van de loopbaanbegeleiding erbij is. Zij kunnen u steunen en met u meedenken en zorgen ervoor dat de oplossingen zullen worden doorgepakt door zowel de werkgever als de werknemer.