Max Giving is top!

Ik ben een echt zakenmens en vind het hartstikke leuk om mijn ervaringen met jullie te delen! Hebben jullie al eens van Max Giving gehoord? Zo niet lees dit artikel dan!  Mijn broer is een harde werker en daardoor is hij nu ook een succesvol ondernemer. Mijn broer doet er alles aan om zijn bedrijf bekend te maken. Natuurlijk steekt hij veel tijd in marketing, dit is erg handig voor een onderneming. Marketing is heel belangrijk, want daarmee kun je nieuwe klanten aantrekken. Elke onderneming draait op klanten en dat is dus zeer belangrijk. Mijn broer was weer op zoek naar een nieuwe marketing strategie. Hiervoor schakelde hij mijn hulp in! Hij vroeg of ik hem wilde helpen met een top idee te bedenken. Zodoende zijn wij samen op het internet gaan zoeken naar promotie bedrijven. Binnen no time kwamen wij terecht op de site van Max Giving. Gelijk trok deze site onze aandacht vanwege het grootschalige aanbod, leuke ideeën.

Een top site!

Dit bedrijf heeft echt een top site! De keuze voor ons, was daardoor niet bepaald makkelijk. Uiteindelijk is dat gelukkig helemaal goed gekomen en ik koos voor pennen bedrukken. Binnen no time werd de bestelling al geleverd en mijn broer kon de pennen gaan laten uitdelen, aan toekomstige nieuwe klanten. Het idee bleek een groot succes te zijn! De klanten percentage is met meer dan tien procent gegroeid in een maand tijd. Dat is natuurlijk geweldig voor mijn broer!