Optimaal leadgeneratie

Leadgeneratie is een verzamelwoord voor alles wat je doet om klanten te werven. Dit kunnen campagnes zijn of simpelweg flyers. Veel grote bedrijven hebben een salesteam. Dit is een grote motor binnen het bedrijf dus je wilt dat deze zo optimaal mogelijk presteren. Veel mensen vergeten Linkedin als social media waar je reclame op kan maken terwijl heel veel mensen er gebruik van maken. Maar hoe zorg je voor een optimaal Leadgeneratie. Verder is het zo dat het heel eenvoudig is om reclame te maken via Linkedin. Om dit te doen zijn er wel een aantal trucjes om zo veel mogelijk uit de tijd die je hierin stopt eruit te halen. Daarom hebben de mensen van Lin Leads een training gemaakt voor sales teams om te zorgen dat ze zo optimaal mogelijk werken.

De trainingen

De trainingen van Lin Leads zijn enorm goed. Je team krijgt les van een expert op het gebied van Linkedin. Dit zorgt ervoor dat je een optimaal leadgeneratie kan neerzetten. Deze mensen hebben vele opleidingen en cursussen gedaan om alles van Linkedin af te komen te weten. Ze weten alles van de achtergrond tot aan het psychologische gedachtegoed achter een lettertype. Ze leren je veel over kleurgebruik en woordkeuze. Dit moet niet te kinderlijk zijn maar ook niet te saai.

Het team

Op de website kan je het hele team van Lin Leads bekijken. Alle mensen die een belangrijke rol hebben binnen het bedrijf kan je vinden met een achtergrondverhaal met hun cv enz. Ze hebben ook informatie over henzelf neergezet.