Waar je rekening mee moet houden als Youtube subscribers koopt

Ben je van plan Youtube subscribers (abonnees) te kopen, dan kan dit artikel wellicht nuttig voor je zijn!

Het kan je helpen je “eigen” publiek te hebben

Niet alle gekochte subscribers zijn “fake”, er zijn ook mensen met echte accounts die, als je ze eenmaal hebt gekocht,  de mogelijkheid hebben om je video’s te bekijken. En het is niet onmogelijk dat er maar een paar van die gekochte subscribers zijn die van je video’s zullen genieten. Binnenkort is er een grote kans dat ze beginnen te praten over je video’s en dan zullen ze deze delen zodat hun eigen subscribers het ook kunnen zien. In de komende paar maanden merk je misschien dat er een specifieke groep mensen is die over je video’s praat.

Je moet onthouden dat met miljoenen video’s via internet niet alles de belangen van de kijkers zal dienen vanwege de simpele reden dat het gewoon niet relevant voor hen is. Je moet je doelgroep kennen.

Soms kun je subscribers weer verliezen

Het krijgen van de “invloed” die je nodig hebt voor je kanaal door YouTube-subscribers te kopen, kost volgens een aantal websites niet veel. Voor minder dan $ 15 kun je ongeveer 10.000 subscribers kopen. Echter, hoewel er enkele echte accounts zijn, zijn de meeste van deze YouTube- subscribers niet echt. Dan is er Google, dat altijd een strategie heeft om al deze bots online te verwijderen. Google-mensen kunnen ze in eerste instantie misschien niet traceren, maar op lange termijn wel. Het kan dus zo zijn dat je subscribers koopt, maar dat een deel weer wordt verwijderd. 

Zorg ervoor dat je kwaliteitsinhoud hebt

Het komt allemaal neer op inhoud. Ongeacht wat je doet en hoe hard je mensen ertoe brengt om je video’s te bekijken en je vervolgens abonneert op je kanaal, als je video het gevoel geeft dat ze waardevolle minuten van hun leven hebben verspild door ernaar te kijken, dan werkt niets. Maar als je inhoud van hoge kwaliteit is en ze er iets uithalen, duurt het niet lang voordat je echte abonnees hebt die echt geïnteresseerd zijn in de inhoud die je te bieden hebt. Door YouTube- subscribers te kopen, laat je mensen echt geloven dat je iets geweldigs te bieden hebt omdat veel mensen zich ‘abonneren’ op je kanaal. Maar op de lange termijn, als je video’s slecht zijn, dan zal dat beginnen op te vallen en beseffen ze dat je een “nep” bent, waardoor ze een slechte indruk op je achterlaten. Dit is natuurlijk moeilijker op te lossen omdat je het vertrouwen van de toeschouwers bent kwijtgeraakt.

Dus afgezien van de strategieën die in dit artikel worden genoemd, moet je ervoor zorgen dat je inhoud interessant, informatief en de moeite waard zijn. Als je publiek zich realiseert dat je eerst aan hun ervaring denkt voordat je een video maakt, je niet eens hoeft na te denken over manieren om hen te dwingen je video’s te bekijken en zich op je kanaal te abonneren.