Wat kan Jaagers.com toevoegen aan uw organisatie?

Een organisatie die op zoek is naar een succesvolle webwinkel kan eigenlijk niet om Jaagers.com heen. Met jarenlange ervaring en bijna talloze succesvolle projecten heeft Jaagers een bewezen trackrecord als het gaat om de realisatie van webwinkels. Jaagers kan ondernemers een totaaloplossing aanbieden, waarin strategie, realisatie, marketing en wegcare zijn opgenomen. De combinatie van deze vier diensten maakt Jaagers.com zo uniek.

Realisatie van een Magento webwinkel

De meeste klanten komen bij ons terecht om een Magento webwinkel te laten ontwikkelen. Onze specialisten zijn bij uitstek geschikt om een dergelijke winkel te laten ontwikkelen. RIFF levert maatwerkoplossingen voor ieder bedrijf. Het uiteenzetten van een strategie en die strategie uitwerken en implementeren kun je aan de specialisten van RIFF overlaten.

Jaagers.com doet meer dan enkel de realisatie van webwinkels

Jaagers.com houdt zich niet enkel bezig met het realiseren van webwinkels. Het ontwikkelen van een strategie en deze strategie vertalen in een succesvolle webwinkel is slechts een onderdeel van de diensten die Jaagers.com aanbiedt. Jaagers biedt een totaaloplossing aan waarin ook online marketing en webcare zijn opgenomen.

Om die reden is Jaagers dan ook gefuseerd met haar zusterbedrijven Tribal en the Webcare Company. De bedrijven gaan gezamenlijk verder onder de naam RIFF. RIFF biedt deze vier diensten onder een dak aan. Zo is Jaagers/RIFF uitgegroeid tot een speler die bedrijven compleet kan ontzorgen op het gebied van e-commerce. Laat ons uw wensen weten en wij zorgen voor een passende oplossing. Dat doen we al sinds 2011 en dat zullen we ook in de toekomst blijven doen.