Accountmanager opleiding

Closeup shot of a young man writing on a note pad

Een accountmanager opleiding kan je helpen om een goede accountmanager te worden. Je wordt natuurlijk gericht opgeleid voor de functie, wat prettig is. Maar een accountmanager opleiding volgen bij Fabius opleidingen heeft nog meer voordelen. Je hoeft namelijk niet jarenlang iedere dag naar school. Je hebt na 13 maanden je diploma’s al op zak – je krijgt er namelijk twee. In deze post leggen we je uit hoe dat werkt en wat de mogelijkheden zijn voor een accountmanager opleiding bij Fabius opleidingen.

Tweedelige opleiding en twee diploma’s

Je volgt tijdens die 13 maanden eerst een opleiding van 9 maanden voor de functie van administratief medewerker. Dit is een opleiding die als basis dient voor een hoop vervolgopleidingen bij Fabius. De accountmanager is één van de vervolgopleidingen in de financiële richting. Je krijgt na de eerste 9 maanden, dan heb je al 30 lessen gehad, een examen. Als je dit haalt, krijg je je eerste diploma en kun je door met de accountmanager opleiding. Daarna heb je nog 4 maanden voor de 15 verdiepende lessen. Hier ga je echt focussen op de functie van accountmanager. Ook dit deel eindigt met een examen dat je moet behalen voor je diploma.

Praktische informatie

Aan het eind van de 45 lessen en 13 maanden heb je dus twee diploma’s. Daarvoor heb je eens per week een les van drie uur. Dit kan op meer dan 50 locaties in Nederland, je hoeft dus vaak niet eens ver van huis te zijn. De lessen zijn in de ochtend van 9 tot 12 of in de avond van 7 tot 10. De dagen verschillen per startdatum en locatie. Je vindt meer informatie op deze pagina.